Jump to content


Photo

pasting a website link into a post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 bangkokpyro

bangkokpyro

    Member

  • General Public Members
  • PipPip
  • 91 posts

Posted 11 May 2014 - 07:53 AM

I can't seem to copy and paste into a thread. Can someone tell me how to insert pictures or a link to a post please.



#2 Malcolm Smith

Malcolm Smith

    Professional Pyrotechnist

  • UKPS Members
  • 84 posts

Posted 11 May 2014 - 07:59 PM

Click 'quote':-

 


I can't seem to copy and paste into a thread. Can someone tell me how to insert pictures or a link to a post please.

 

Copy and paste a link:- http://www.bangkokpyro.com

 

Click the square 'add image' icon:-

 

 

header.jpg


Firework Displays and Special Effects                http://www.supremefireworks.co.uk              


#3 phildunford

phildunford

    Member

  • UKPS Staff Members
  • 2,299 posts

Posted 11 May 2014 - 09:02 PM

For what it's worth I had a lot of trouble doing this with explorer, but it works fine with modern versions of Chrome or Firefox.


Teaching moft plainly, and withall moft exactly, the composing of all manner of fire-works for tryumph and recreation (John Bate 1635)
Posted Imagethegreenman

#4 bangkokpyro

bangkokpyro

    Member

  • General Public Members
  • PipPip
  • 91 posts

Posted 12 May 2014 - 11:03 AM

Thanks Malcolm, I tried the quote button and got a box on screen to paste into but does not work. Tried to copy a URL... right clicked on it... copied ....then right clicked to paste it into the thread ...nothing.

The image button.... same......clicking on the paste buttons does nothing. I can paste something into the subject line but not the dialog box here ? All im trying to do is put a URL in the thread that someone can click on and have it open.  A few months back using the same browser I am now I had no problem



#5 Malcolm Smith

Malcolm Smith

    Professional Pyrotechnist

  • UKPS Members
  • 84 posts

Posted 12 May 2014 - 11:15 AM

You have not said which browser.

 

Phil had issues with IE.

 

I use Chrome.

 

Try the keyboard rather than mouse

Ctrl C

Ctrl V


Firework Displays and Special Effects                http://www.supremefireworks.co.uk              


#6 Bob Twells

Bob Twells

    UKPS Web Admin

  • UKPS Members
  • 366 posts

Posted 12 May 2014 - 11:44 AM

I can't think any reason it wouldn't work other than a browser issue, people post links all the time. What browser and version are you on?



#7 Bob Twells

Bob Twells

    UKPS Web Admin

  • UKPS Members
  • 366 posts

Posted 12 May 2014 - 11:47 AM

Have you tried the Link button on the toolbar? Can you paste into the little window it opens up?



#8 bangkokpyro

bangkokpyro

    Member

  • General Public Members
  • PipPip
  • 91 posts

Posted 13 May 2014 - 08:59 AM

Malcolm said

Try the keyboard rather than mouse

Ctrl C

Ctrl V

 

delmonte ! thank you

 

Thanks for the help guys.

 

I am using internet explorer.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users